Офис столове

Офис столове тип работни, мениджърски, директорски и посетителски. Столът за домашен или публичен офис е с механизъм спрямо своята специфика. Механизмите са проектирани да настройват офис столът максимално удобно и ергономично към тялото на човек съобразено със стойката или специфичната работка, която изпълнява.

Офис столове  Съдържа 241 продукта.

Подкатегории

 • Директорски офис столове

  Директорските столове са характерни с неповторимо удобство и комфорт на стола при работа. Използваните материали са характерни за категорията столове, като са използвани дизайн, който придава удобство с гаранция и здравина.

 • Мениджърски офис столове

  Оператвините офис столове се характеризират със своята гъвкавост и лекота, давайки усещането за свобода на движение без да Ви лишават от удобствата при дълъг престой на раотното място.

 • Работни офис столове

  Практини и леки офис столове притежаващи ергономичност и удобство за работа и седеж.

 • Посетителски столове

  Посетителските офис столове, които предлага mebelo.bg са многообразни с характерен дизайн в различни видове дамаски. Посетителските столове са подходящи за заседателни маси, заседателни и конферентни зали, както и модели, които са част и допълнение към колекции.

 • Въртящи столове

  Тази категория обединява всички столове и кресла с въртящ механизъм, които са класифицирани също и като директорски, работни и мениджърски офис столове. Тук можете да видите всички въртящи се столове на едно място.

 • Кресла

  Креслата са възможно най-удобните и меки столове за релакс. Материалите, от които са изработени осигуряват комфорта, който търсите. В допълнение към комфорта се предлагат с допълнителна табуретка като опора за крака.

 • ДЕТСКИ СТОЛОВЕ

  Детски столове за бюро, отличаващи се с своята издръжливост и разнообразие от модели допълващи интериора на всяка детска стая.

 • Геймърски столове

  Този тип столове са проектирани ергономично и с висока функционалност. Подходящи са за дългочасова употреба и дават максимален комфорт на потребителя. 

за страница
Показване на 1 - 6 от 241 артикула
Показване на 1 - 6 от 241 артикула